Bejelentkezés

RegisztrálásBankkártyás fizetési tájékoztató

Weboldalunkon lehetőség van a megrendelések bankkártyával történő kifizetésére, amely a Barion.com rendszerén keresztül történik.

A rendszer a következő bankkártya típusokat fogadja el:

  • MasterCard
  • Visa
  • Visa Electron
  • Maestro
  • American Express

A Barion.com egy biztonságos, bankfüggetlen, sokak által használt, online fizetési rendszer. A Megrendelés fizethető közvetlenül bankkártyáról is, ugyanakkor van lehetőség arra, hogy a vásárló előre feltöltsön egy Barion-egyenleget - ezután amíg azon van pénz, még a kártyára sincs szükség, így a fizetés még egyszerűbbé és biztonságosabbá válhat!
Erről bővebben információ található az alábbi, magyar nyelvű weboldalon: www.barion.com/hu

Amennyiben a megrendelés rögzítésekor a bankkártyás fizetést választjuk, úgy átirányításra kerülünk a barion.com fizetési oldalára. Itt láthatjuk az összeget, áttekinthetjük a tételeket. A fizetés lehetséges meglévő fiókunk egyenlegéből vagy az abban eltárolt bankkártya adatokkal, ilyenkor be kell jelentkezni. Ha nincs fiókunk, regisztrálhatunk, vagy fizethetünk regisztráció nélkül, közvetlenül a bankkártya adatok megadásával is, a regisztráció opcionális.

Ha bármilyen okból sikertelen a fizetés, a rendszer felajánlja az újbóli próbálkozási lehetőséget.

A teljes fizetési metódus teljesen biztonságos kapcsolaton keresztül zajlik, a Barion.com rendszerét a Magyar Nemzeti Bank felügyeli.

csomagajanlatok

Csomagajánlatok

Keresett termékek

legalis

Szent Rókus Patika

E-mail
3529 Miskolc,
Csabai Kapu 11/a.
Tel.: 46 560 246
Fax.: 46 560 247

A honlap oldalain található, gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!

Barion bankkártyás fizetés